IPA-ISTRA | Međunarodno udruženje policajaca

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Sukladno Statutu Kluba kao i Zakonu o udrugama održana je redovna skupština Regionalnog kluba IPA ISTRA danas 01.06.2017.  godine u prostorijama PU Istarske s početkom u 16.00 sati.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Ipa Istra je lijepi proljetni dan iskoristila i sa svojim članovima posjetila Brijunsko otočje ili brijunski arhipelag koji danas svakako predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Lijepi proljetni dan izmamio je naše članove na cjelodnevni izlet na Ćićariju, podno vrha Žbevnica na mjestu planinarske kuće, društva PLANIK iz Umaga, a kojom prilikom se okupilo 50 članova IPA Istra i gostiju iz Slovenije pripadnika IPA LJUBLJANA.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Poštovani članovi

U naslovnoj slici ovog članka možete vidjeti novi dizajn suvenira IPA značke. Ukoliko ima zainteresiranih za istu, cijena je 220,00 kn, a za narudžbu potrebito je ispuniti NARUDŽBENICU, koja se nalazi u podnožju članka, po preuzimanju narudžbenice istu ispuniti i poslati isključivo na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (samo u elektronskom obliku), ostale upute u narudžbenici.

Napomena; NARUDŽBENICA , osim u ovom članku biti će dostupna pod (NASLOVNA-DOKUMENTI IPA-PREUZIMANJE) na našoj web stranici.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Molimo članove koji to još nisu uradili, a žele nastaviti članstvo u IPA, da podmire članarinu za 2017 godinu putem uplatnica koje su dostavljene na kućne adrese još u prosincu 2016 godine ili da kontaktiraju tajnika na broj 098292114 , ako su te uplatnice zagubljene ili nisu dostavljene od strane HPT a radi dogovora o načinu dostave.
Krajnji rok koji je određen od Hrvatske sekcije za povrat odnosno uništenje neuručenih članskih iskaznica je 10.03.2017 godine.

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se

English French German Italian Portuguese Russian Spanish