IPA-ISTRA | Međunarodno udruženje policajaca

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovani članovi , sukladno programu rada za 2017. godinu i ustaljenoj praksi Upravni odbor Regionalnog kluba IPA ISTRA organizirao je domjenak povodom uspješno provedene godine, a na kojoj su nazočili predstavnici prijateljskih klubova iz Italije IPA TRST, te Slovenije IPA KOPER, Hrvatski regionalni klub IPA PRIMORSKO GORANSKA, i naravno predsjednik Hrvatske sekcije gosp. Miljenko Vidak, te predstavnici Policijske Uprave Istarske na čelu sa načelnikom gosp. Alen Klabot, povjerenici kluba, te pokrovitelji rada kluba kao i počasni članovi. Tijekom druženja razmijenjeni su pokloni te dogovorena daljnja suradnja, a sam domjenak je proveden u odličnom raspoloženju svih prisutnih u restoranu GORAN u mjestu Vrsar.

Zahvaljujemo se svim sudionicima druženja, te se veselimo nastavku suradnje u narednim godinama.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovani članovi !

Obavještavamo vas da je Upravni odbor donio odluku o odustajanju od organizacije izleta "Advent u Zagrebu" radi obaveza članova naše udruge koji su organizirali i vodili dosadašnje izlete, te se ispričavamo  svima koji su radi ranijih najava planirali sudjelovanje. Želimo vam ugodne božićne i novogodišnje blagdane!

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovani članovi,
Odlukom Upravnog odbora sekcije sa sastanka u Selcu kojom je određen iznos od 150,00 kn za sve članove (dosadasnji i novi), primjeniti će se za 2018. god.
S obzirom da se približava kraj godine, a iskaznice za iduću godinu su u dolasku , započet ćemo s pripremom uplatnica koje će u prosincu biti distribuirane putem povjerenika.
Zahvaljujemo na razumjevanju.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Nakon niza ugodnih zajedničkih aktivnosti članova IPA Istre i prijatelja , koje smo realizirali tijekom 2016. godine, sa iznimnim zadovoljstvom vas izvješćujemo o još jednom uspješno realiziranom zajedničkom druženju ,a to je posjet Republici di San Marino.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

Na poziv regionalnog kluba IPA Koper u petak 29. rujna 2017, predstavnici našeg kluba IPA ISTRA, odazvali su se i zajedno sa slovenskim kolegama kao i predstavnicima IPA kluba Trst, te IPA kluba  Lignano Basso Friuli, pogledali bogatu zbirku slika i dokumenata, naziva "OD OROŽNIKA DO POLICISTA - Zgodovina slovenske, primorske in pomorske policije",  koji je u muzeju otvoren do 8.listopada 2017.
Nakon razgledavanja muzejske postave zajedno smo obišli starogradsku jezgru grada Koper, te se uputili na ugodno zajedničko druženje u restoran "Valmarin" na biviju pod Škofijama.

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se

English French German Italian Portuguese Russian Spanish