IPA-ISTRA | Međunarodno udruženje policajaca

English French German Italian Portuguese Russian Spanish
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Poštovani članovi ,
Sa iznimnim zadovoljstvom vas izvješćujemo da smo isplanirali još jedno zajedničko druženje u koje možete uključiti i vama drage osobe ili članove obitelji, uz posjet Republici di San Marino.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

S velikom tugom i žalošću obavještavamo vas da je noćas tragično nastradao naš član i kolega Mario Janičić.  Obitelji izražavamo iskrenu sućut. Posljednji ispraćaj Maria biti će u ponedjeljak, 10. srpnja.2017. godine, u 18:00 sati, na Novigradskom groblju (Novigrad istarski).
Laka ti Hrvatska zemlja, počivao u miru Božjem !

UPRAVNI ODBOR IPA ISTRA

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Sukladno Statutu Kluba kao i Zakonu o udrugama održana je redovna skupština Regionalnog kluba IPA ISTRA danas 01.06.2017.  godine u prostorijama PU Istarske s početkom u 16.00 sati.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Ipa Istra je lijepi proljetni dan iskoristila i sa svojim članovima posjetila Brijunsko otočje ili brijunski arhipelag koji danas svakako predstavlja jednu od najatraktivnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Lijepi proljetni dan izmamio je naše članove na cjelodnevni izlet na Ćićariju, podno vrha Žbevnica na mjestu planinarske kuće, društva PLANIK iz Umaga, a kojom prilikom se okupilo 50 članova IPA Istra i gostiju iz Slovenije pripadnika IPA LJUBLJANA.

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se

English French German Italian Portuguese Russian Spanish