Napisao/la  2016-05-13

REDOVNA SKUPŠTINA REGIONALNOG KLUBA IPA ISTRA

(0 glasova)

Poštovani članovi,

Kako smo novim Statutom i zaključcima sa Izborne Skupštine održane dana 10.09.2015.godine, a naposljetku novim Zakonom o udrugama, obavezni održati Skupštinu kluba najmanje jednom godišnje, Upravni odbor je donio odluku da se sazove Redovna Skupština dana 13.06.2016. godine u Puli, zgrada Policijske Uprave Istarske, sala za sastanke na I katu, sa početkom u 16.00 sati.

Poziv i pojašnjenja u vidu Odluke o ustrojavanju i vođenju popisa redovnih članova s pravom glasa Regionalnog kluba IPA Istra, popisa redovnih članova sa pravom glasa, nalaze se u podnožju članka pod stavkom "preuzimanje". Statut usvojen na sjednici Izborne Skupštine 10.09.2016.godine dostupan je u meniju Naslovnica, podmeniju Dokumenti, na početnoj stranici naše web stranice.
Molimo da na Skupštini neizostavno prisustvujete kako bi osigurali nesmetan nastavak rada Kluba. Napominjem da je rad Redovne Skupštine kluba JAVAN i da na njemu mogu biti nazočni svi redovni članovi Kluba ali da pravo glasa i odlučivanja imaju samo REDOVNI ČLANOVI S PRAVOM GLASA (članak 17. stavak 1. i članak 17. stavak 1. točka 2. Statuta Regionalnog kluba IPA Istra).
Dnevni red Skupštine biti će Vam dostavljen naknadno, svakako prije 01.lipnja 2016.godine.

Pročitano 1206 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se