Napisao/la  2016-05-13

20. GODIŠNJICA REGIONALNOG KLUBA IPA KOPER-SLOVENIJA

(5 glasova)

Na poziv naših dragih prijatelja iz IPA Koper izaslanstvo Kluba u sastavu predsjednik Loris Kozlevac, zamjenik predsjednika Marinko Debelić, potpredsjednik Branko Budić i tajnik Igor Dasović, odazvalo se na proslavu 20 godina prijateljskog Kluba, a isto tako nazočile su delegacije IPA Sekcija u okruženju uz dodatak IPA sekcije Malta.

Sukladno programu proslave za sve sudionike organizirano je razgledanje mjesta Piran te muzej policijskih oznaka. U večernjim satima u Hotelu Žusterna na svečanoj večeri  prigodnim govorima nazočnim članovima IPA Sekcije Slovenija i izaslanstvima Klubova i Sekcija iz inozemstva obratili  su se predsjednik IPA sekcije Slovenije Stanislav Ficko, predsjednik IPA Koper Amedeo Žigon te direktor policijske uprave Koper Danimir Rebec.  Nazočnim gostima je prezentiran orkestar limene glazbe pripadnika policije Slovenije.

Kako to i inače biva na svečanostima dodjeljene su nagrade zaslužnim članovima i prijateljima IPA Koper te su razmjenjeni pokloni sa stranim delegacijama. Nastavak večeri protekao je u ugodnom druženju sa našim prijateljima iz IPA Koper, obnovljena su poneka prijateljstva sa delegacijama, a isto tako ostvarena su nova poznanstva i prijateljstva među članovima IPA koja će vjerujemo rezultirati još boljom suradnjom našeg Kluba sa Klubovima i Sekcijama u okruženju. Naglasak cijeloj večeri je bio i prisutnost posebog gosta, Glavnog tajnika IPA MALTA, Joseph Borda, inače najpoznatijeg kolekcionara policijskih oznaka u svijetu, a koji se na naš poziv za posjet Hrvatskoj i odazvao, te posjetio naše područje koje je upriličeno druženjem zajedno sa našim tajnikom Igorom Dasović, također kolekcionarom i predsjednikom IPA KOPER , Amedeo Žigon,  obilaskom srednjevjekovnog gradića Grožnjan. Koristimo priliku i još jednom prijateljima iz IPA Koper čestitamo 20 godina postojanja i djelovanja IPA Kluba te im želimo puno uspjeha u daljnjem radu.

Pročitano 3163 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se