Napisao/la  2018-01-11

OBAVIJEST – ARTHUR TROOP STIPENDIJA 2019

(3 glasova)

Arthur Troop stipendiju (ATS) mogu ostvariti svi članovi IPA u svijetu. Stipendija se dodjeljuju jednom godišnje i to po mogućnosti za svaki kontinent u kojem su članice međunarodne sekcije tj. za Afriku, Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Aziju, Australiju i Europu po jedna.

Stipendija se sastoji od školarine od najviše 2500 eura,  te se mora koristiti za seminare na Međunarodnoj konferenciji Centra IBZ Schloss Gimborn, ili na srodnim ustanovama. Kandidati moraju biti članovi IPA-e najmanje 2 godine prije podnošenja zahtjeva, a stipendija je uglavnom usmjerena za mlađe članove. Svi zainteresirani više informacija kao i obrazac za prijavu mogu skinuti u podnožju članka, pod preuzimanje priloga, odnosno zamolbom prema Hrvatskoj sekciji putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Popis kandidata koji su ostvarili navedenu stipendiju biti će objavljen tijekom Svjetskog kongresa u Nizozemskoj u rujnu 2018. Rok za podnošenje prijava je 31. ožujka 2018. godine prema nacionalnoj sekciji, a prema Hrvatskoj sekciji 5 dana prije (26.ožujak 2018.).

Pročitano 2159 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se