Napisao/la  2018-05-06

6. IPA TURNIR U PRECIZNOM STRELJAŠTVU

(1 Glasaj)

Naš Regionalni klub, na poziv IPA Splitsko-dalmatinske sudjelovao je na turniru u preciznom streljaštvu 05.svibnja 2018. god., u mjestu Stobreč.

Odlazak na pomenuto natjecanje uslijedilo je dan prije posjetom prijateljskom klubu IPA Šibenik, poradi odmora prije natjecanja i druženja sa članovima IPA Šibenik kojom prilikom se posebno zahvaljujemo predsjedniku D.Repušiću, D.Maksimoviću  te I.Pekasu, a naravno i PU Šibensko-Kninskoj na dočeku i provodenom vremenu. Novoosnovanom sportskom streljačkom sekcijom unutar kluba koju su predvodili naši vrhunski strijelci Igor Justinčić, Stjepan Lucić i Davor Blašković uz logistički dio našeg tajnika Igora Dasovića. Na pomenutu aktivnost pored našeg kluba nastupilo je 26 timova iz Hrvatske, BIH, Crne Gore, Slovačke, Češke i Njemačke. te timova iz Hrvatske iz Šibenika, Međimurja, Slavonskog Broda, Like te naravno kluba domaćina kao i streljačka sekcija Policijske akademije MUP-a RH.
Na ukupno 12 staza , nakon probnih hitaca u ovoj disciplini na kružnu metu udaljenu 10 m te nakon kvalifikacija slijedeća disciplina je bila silueta na 25 m.za ispucavanje i veliki broj timova
Naša je ekipa imala ispucavanja u četvrtoj grupi, naime dobrom pripremom i prethodnim iskustvom kao i velikim brojem ispucanog streljiva kroz svoju karijeru strijelaca, pokazali smo vrhunsko znanje te u iznimno jakoj konkurenciji, na završetku  natjecanja zauzeli odlično 4 mjesto ( od 27 ekipa) . odnosno 82 natjecatelja.
Naime, kao i do sada u ovom sportskom natjecanju u kojem su rezultati bitni ipak je prevladao slogan IPA SERVO PER AMIKECO-“Služiti kroz prijateljstvo” kako tijekom natjecanja , a naravno i po završetku, obnovljena su prethodno ostvarena prijateljstva i stvorena nova prijateljstva među članovima.
Zahvaljujemo se  RK IPA Splitsko-dalmatinskoj na odličnoj organizaciji.

 

Pročitano 1507 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se