Napisao/la  2018-10-08

II MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

(0 glasova)

Drugi Memorijal Adrijano Legović u suradnji IPA ISTRA i ŠRD Pazinčica iz Pazina uspješno je realiziran, dana 06.listopada 2018 godine, na jezerima Cerovlje.

Učešćem ribolovaca postignuti su slijedeći rezultati te sukladno njima i podijeljene nagrade za
ekipni poredak;
1. Ipa Karlovac I u sastavu Ivan Cindrić i Željko Magdić
2. Ipa Istra I u sastavu Massimo Russi i Đorđe Velenderić,
3. Ipa Zagreb I u sastavu Branko Vlasić i Mirko Vuksanović
pojedinačno:
1. Željko Magdić
2. Anđeklo Horvatić 
3. Đorđe Velenderić
Najveću ribu babušku od 837 grama ulovio je Željko Magdić, a pehar za najmanju ulovljenu ribu , sunčanicu od 3 gr osvojio je Krunoslav Međimurec. Svečano i sa zadovoljstvom uz predsjednika IPA SEKCIJE HRVATSKA gosp. Miljenka Vidak i predsjednika IPA ISTRA gosp. Lorisa Kozlevac, nagrade je podjelila i gđa. Davorka, supruga našeg Adrijana zajedno sa kćerima.
Obzirom na dosadašnje iskustvo u organizaciji ove vrste natjecanja, predloženo je i dogovoreno nastavljanje memorijala u narednim godinama, naravno uz očigledno zadovoljstvo članova-natjecatelja koji su izrazili želju da memorijal postane tradicija, a također u cijelosti prenosimo i čestitke predsjednika IPA SEKCIJE HRVATSKA gosp. Miljenka Vidaka "Koristim prigodu zahvaliti se svim aktivistima IPA Istra, svim sudionicima memorijala i obitelji Legović na  dostojanstvenoj manifestaciji,  vrhunskoj i dirljivoj atmosferi na završnoj podjeli pehara i priznanja i ukupnom druženju".

Pročitano 1308 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se