Napisao/la  2018-10-30

ADVENT U ZAGREBU

(0 glasova)

Poštovani članovi IPA-Istre,
Nakon niza ugodnih zajedničkih aktivnosti članova IPA Istre, koje smo realizirali tijekom ove godine, sa iznimnim zadovoljstvom vas izvješćujemo da smo isplanirali još jedno u nizu zajedničko druženje u koje možete uključiti i vama drage osobe ili članove obitelji, uz posjet gradu Karlovcu i Adventu u Zagrebu, dana 08. prosinca 2018.

Kao i do sada, i za ovaj izlet pripremili smo za svakoga po nešto zanimljivog, od razgledavanja znamenitosti grada Karlovca, te do adventskog ugođaja u gradu Zagrebu i uživanja u kupovini i slobodnom vremenu.
Donosimo vam pregled, plan i cijenu putovanja:

Ukupna cijena (prijevoz i ručak) 160,00 kn po osobi

Planirani dolazak u Karlovac je dana 08. prosinca oko 11,00 sati gdje će biti ponuđen fakultativni posjet najvećem slatkovodnom aquariumu (informacije o cijenama ulaznica i sadržajima možete pronaći na web stranici https://aquariumkarlovac.com) ili slobodno vrijeme za razgledavanje grada, nakon čega slijedi ručak, te nastavak putovanja prema Zagrebu sa planiranim dolaskom na advent oko 15,00 sati.

Rok za prijavu (predbilježba) je 15. studenog 2018., dostavlja se isključivo putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  Plaćanje je avansno zaključno s danom  01. prosinca 2018. godine.
Uplate koje do toga datuma ne budu realizirane, smatrati će se odustajanjem od izleta. Uplaćeni iznos novca nismo u mogućnosti vratiti.
Na izlet se može prijaviti član IPA-e te još jedna osoba (prijatelj ili član obitelji). Član IPA-e mora biti prisutan u autobusu na dan polaska i ne može se naknadno vršiti izmjena podataka i prisutnosti zamjena članova.
Cijena izleta je rađena na kalkulaciji 75 putnika u autobusu. Planira se maksimalno popunjavanje brojeva osoba u autobusima. Ukoliko se planirani broj polaznika (do popunjavanja autobusa) prijavi prije 15. studenog, prijave će tada biti zaključene odnosno ostali zainteresirani biti će o tome izvješćeni i neće im se dostaviti uplatnica.

VAŽNO: Pravovremeno prijavljenim polaznicima na izlet uplatnica će se dostaviti na e-mail zabilježen u obrascu predbilježbe prilikom prijave nakon zaključenja predbilježbi.
Mjesta ukrcaja putnika:
-    Pula (parkiralište Konzum ex Mercator),
-    Poreč (autobusni kolodvor kod osnovne škole),
-    Novigrad (autobusni kolodvor),
-    Ponte Porton,
-    Buzet (autobusni kolodvor),
-    parkiralište Tunel Učka. 
Polazak iz Pule u 07,00 sati, planirani polazak iz Zagreba je oko 21,00 sati.
O točnoj satnici polaska naknadno ćemo vas izvjestiti.
Dobrodošli na zajedničko druženje!
U PODNOŽJU ČLANKA VAM JE DOSTUPNA PREDBILJEŽBA

 

Pročitano 1494 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Srodni sadržaj (po oznakama)

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se