Napisao/la  2018-11-03

IPA ISTRA RUNNING TEAM NA 23. LJUBLJANSKOM MARATONU

(0 glasova)

Zadnji vikend u mjesecu listopadu poznat je ne samo po promjeni sata odnosno zimskom računanju vremena, već i po najpopularnijem maratonu u ovom dijelu Europe, gdje se dana 28.10. 2018 godine u centru Ljubljane, na Kongresnom trgu na startu okupilo preko 18.300 trkača iz 60 zemalja, od čega 1536 trkača iz Republike Hrvatske.

Unatoč lošim vremenskim prilikama ove godine, jakoj kiši koja je sat vremena prije starta okupala trkače, a potom ih vjerno pratila tijekom utrke sve do cilja, ovoj veličanstvenoj manifestaciji i festivalu trčanja nazočili su i 3 člana IPA ISTRA RUNNING TEAM-a. Na maratonu (42.2 km) sudjelovao je Emir Jakupović, koji je zadanu dionicu istrčao u vremenu od 3 h i 19 min, čime je ostvario 4 rezultat od svih prisutnih istarskih maratonaca, te istrčao svoj prvi maraton nakon 28 godina trkačke pauze. Isto tako, Dragutin Cestar i dr. Helena Blažić sudjelovali su na polu maratonu (21 km), te u datim vremenskim uvjetima istrčali svoje utrke u vremenu od 1 h i 55 min, odnosno 2 h i 20 minuta.   

Pročitano 1878 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se