Napisao/la  2018-12-18

PREDBOŽIĆNI IPA DOMJENAK

(0 glasova)

Poštovane članice i članovi Kluba
Sukladno programu rada za 2018. godinu i običaju, Upravni odbor Regionalnog kluba IPA ISTRA organizirao je domjenak povodom uspješno provedene godine. Na domjenku su kao predstavnici prijateljskih Klubova nazočili članovi iz IPA Zagreb i IPA Primorsko-goranska te naravno Predsjednik IPA Hrvatske sekcije gosp. Miljenko Vidak, iz IPA Sekcije Slovenija  IPA Ljubljana i IPA Koper te IPA Sekcije Italija IPA Monfalcone i IPA Trst.
Predsjednik kluba Loris Kozlevac je sa zadovoljstvom predstavio uspješnu godinu sa visokom kvalitetom rada i napretkom kluba. Predsjednik Hrvatske sekcije gosp. Miljenko Vidak je istakao odličan rad kluba i zaželio takav nastavak, prisutan je bio i načelnik PU Istarske gosp. Alen Klabot te se je tom prilikom predsjednik Loris Kozlevac zahvalio na pomoći i suradnji u radu kluba sa Policijskom upravom Istarskom, Nazočili su i povjerenici kluba, te pokrovitelji rada kluba kao i počasni članovi, te udruga umirovljenika MUP-a RH i Udruga specijalne policije BAK.
Tijekom druženja razmijenjeni su pokloni te dogovorena daljnja suradnja,  a sam domjenak je proveden u odličnom raspoloženju svih prisutnih u restoranu Agroturizam u mjestu Kostanjica, nedaleko grada Buje. Zahvaljujemo se svim sudionicima druženja, te se veselimo nastavku suradnje u narednim godinama.

Pročitano 408 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se