Napisao/la  2019-02-27

URUČENA 500-ta ISKAZNICA

(1 Glasaj)

Danas je u prostorijama PP Buje upriličena mala "svečanost" povodom uručenja članske iskaznice našem 500 članu tj. članici Maji Stropnik djelatnici granične policije, pri PP Buje.

Člansku iskaznicu uručio je predsjednik kluba a ujedno i izaslanik predsjednika IPA Hrvatske sekcije Loris Kozlevac uz nazočnost tajnika kluba Igora Dasović i načelnika PP Buje Roberta Bobana Paulović ujedno i povjerenika. Osim članske iskaznice uručeni su i prigodni pokloni kluba i Hrvatske sekcije. Moramo istaknuti da je u zadnjih 3 godine djelovanja Kluba od strane službenika  i službenica kao i umirovljenih policijskih službenika na području PU Istarske prepoznata kvaliteta rada Upravnog odbora i kluba u cjelini te je provedeno mnoštvo aktivnosti od sportskih, kulturnih kao i humanitarnih.  Sve navedeno rezultiralo je kontinuiranim rastom članstva iz godine u godinu pa smo sada već prešli brojku od 500 aktivnih članova Kluba. Odabir 500-tog člana bio je po principu dostave pristupnica i učlanjenja pa je tako naša Maja postala 500-ti član naše udruge.

Pročitano 117 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6
Više u ovoj kategoriji: « RADOJKOVIĆ NASTAVIO NIZ POBJEDA

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se