Napisao/la  2019-02-27

URUČENA 500-ta ISKAZNICA

(1 Glasaj)

Danas je u prostorijama PP Buje upriličena mala "svečanost" povodom uručenja članske iskaznice našem 500 članu tj. članici Maji Stropnik djelatnici granične policije, pri PP Buje.

Člansku iskaznicu uručio je predsjednik kluba a ujedno i izaslanik predsjednika IPA Hrvatske sekcije Loris Kozlevac uz nazočnost tajnika kluba Igora Dasović i načelnika PP Buje Roberta Bobana Paulović ujedno i povjerenika. Osim članske iskaznice uručeni su i prigodni pokloni kluba i Hrvatske sekcije. Moramo istaknuti da je u zadnjih 3 godine djelovanja Kluba od strane službenika  i službenica kao i umirovljenih policijskih službenika na području PU Istarske prepoznata kvaliteta rada Upravnog odbora i kluba u cjelini te je provedeno mnoštvo aktivnosti od sportskih, kulturnih kao i humanitarnih.  Sve navedeno rezultiralo je kontinuiranim rastom članstva iz godine u godinu pa smo sada već prešli brojku od 500 aktivnih članova Kluba. Odabir 500-tog člana bio je po principu dostave pristupnica i učlanjenja pa je tako naša Maja postala 500-ti član naše udruge.

Pročitano 1122 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se