Napisao/la  2019-05-10

IZLET U KARLOVAC I PLITVIČKA JEZERA

(0 glasova)

Poštovani članovi, nudimo vam još jedan jednodnevni izlet u grad Karlovac te posjet Nacionalnom parku prirode Plitvička jezera sa slijedećim programom.

Planirani dolazak u Karlovac je oko 09,00 sati u hotel Kristal, gdje ćemo od 09,30 do cca 11,00 sati prisustvovati prezentaciji proizvoda brenda Pavletić. Po završeku izlaganja i razgledanja proizvoda slijedi ručak o trošku brenda stoga smo na prezentaciji obavezni sudjelovati. Oko 13,30 sati slijedi nastavak putovanja prema nacionalnom parku i dolazak na Plitvička jezera u 15,00 sati. Očekivani obilazak prirodnih znamenitosti je do 19,00 sati. Cijena izleta (prijevoz autobusom) je 250 kuna po osobi i uključuje vožnju autobusom, posjet Karlovcu i topli obrok u Karlovcu te posjet Plitvičkim jezerima (uključena ulaznica u nacionalni park). Rok za prijavu (predbilježba) je 01. Lipnja (subota), dostavlja se isključivo putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Predbilježba za izlet kao i opširnije informacije nalaze se u podnožju članka pod "preuzimanjem priloga". Dobrodošli na zajedničko druženje!

Pročitano 91 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se