Napisao/la  2019-10-27

ADVENTSKI IZLET U GRAZ

(0 glasova)

Poštovani članovi , nakon niza ugodnih zajedničkih aktivnosti članova IPA Istre koje smo realizirali tijekom ove godine, sa iznimnim zadovoljstvom vas izvješćujemo da smo isplanirali još jedno u nizu zajedničkih druženja u koje možete uključiti i vama drage osobe ili članove obitelji, a to je posjet Grazu i njegovom adventu koji će se održati dana 07.prosinca 2019.g.

Graz je glavni grad savezne pokrajine Štajerske u Austriji, drugi je grad po veličini u Austriji i ima oko 280 000 stanovnika od kojih su preko 7000 Hrvati. Popularna je shopping destinacija te u svakom svom kutku nosi posebnu energiju prošlosti. Kao i do sada i za ovaj izlet pripremili smo za svakoga po nešto zanimljivog, od posjete popularnom shopping centru Seiersberg, do razgledavanja užeg centra grada koji se nalazi na popisu Unescovih mjesta svjetske baštine u Europi, popularne gradske utvrde Scholssberg, te se predlaže posjet otoku-mostu na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu te odlazak do Kunsthausa-futuristički građenog Muzeja suvremene umjetnosti, a u večernjim satima posjet mnogobrojnim štandovima adventske čarolije u Grazu. Cijena izleta iznosila bi 200,00 kn po osobi, a satnica polaska biti će dostavljena svim prijavljenim članovima naknadno.
Rok za prijavu (predbilježba) je do 05. Studenog, dostavlja se isključivo putem elektroničke pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Plaćanje je avansno zaključno sa danom 12.studeni 2019.g.  Uplate koje do toga datuma ne budu realizirane, smatrati će se odustajanjem od izleta. Na izlet se može prijaviti član IPA-e te još jedna osoba (prijatelj ili član obitelji). Član IPA-e mora biti prisutan u autobusu na dan polaska. Planira se maksimalno popunjavanje brojeva osoba u autobusu. Ukoliko se planirani broj polaznika (do popunjavanja autobusa) prijavi prije 05. Studenog, prijave će tada biti zaključene odnosno ostali zainteresirani biti će o tome obaviješteni i neće im se dostaviti uplatnica.
VAŽNO: U podnožju članka možete preuzeti PREDBILJEŽBU, pravovremeno prijavljenim polaznicima na izlet uplatnica će se dostaviti na e-mail zabilježen u obrascu predbilježbe prilikom  prijave nakon zaključenja predblježbi.

Pročitano 115 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

Srodni sadržaj (po oznakama)

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se