Ispiši ovu stranicu
Napisao/la  2021-07-23

5. MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

(0 glasova)

Regionalni klub IPA Istra u godišnjem programu rada za 2021 planira organizirati ribolovno natjecanje pod nazivom “5. Memorijal Adrijano Legović” u spomen na preminulog policijskog službenika PU Istarske i člana kluba IPA Istra.

Obzirom na pandemiju Korona virusa ove godine, te trenutnom situacijom sa mjerama donešenim od Nacionalnog stožera civilne zaštite na suzbijanju širenja istog , planira se natjecanje u ribolovu uz poštivanje svih mjera. Termin održavanja natjecanja je 02.10.2021 godine na barama Cerovlje pored Pazina ( kao i u prethodnim natjecanjima ), a za natjecatelje je osiguran jedan obrok i piće. Kotizacija iznosi 150,00 kn po ekipi, natjecanje je ekipnog karaktera (3 člana), slijedi raspis sa programom natjecanja. Zainteresirane članove molimo da prijave dolazak svojih ekipa na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 20.09.2021 Kako bismo pravovremeno mogli provesti cijelu organizaciju sukladno smjernicama.
U slučaju da ne bude zainteresiranih ili epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala održavanje natjecanja isto će biti otkazano a svi prijavljeni biti će upoznati putem web stranice ipa-istra.hr, te društvenim mrežama.

Pročitano 258 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6