Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Dana 27.11. 2022. godine sa startom utrke u 11. 00 sati Hidrobazi u Puli (Štinjan) održana je 2. Memorijalna utrka za Hrabru golubicu Dinu Pervan Rabelo

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Svake godine nakon okončanja dugih toplih ljetnih dana, mjesec listopad i glavni grad Slovenije – Ljubljana, na kalendaru mnogih ljubitelja dugoprugaškog trčanja upisan je kao obavezna destinacija koja se mora posjetiti.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

U Šibeniku je 6. i 7. listopada, na Danima hrvatskog turizma, održana dodjela godišnjih hrvatskih turističkih nagrada. Radi se o projektu Ministarstva turizma i sporta, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.
Godišnje nagrade dodijelile su se u nekoliko kategorija, od destinacije godine, kulturnih i prirodnih atrakcija do djelatnika godine koji svojim profesionalnim i predanim angažmanom doprinose stvaranju slike o Hrvatskoj kao poželjnoj i sigurnoj turističkoj destinaciji. Nagrada "Čovjek - ključ uspjeha'' u kategoriji policijskog službenika godine pripala je pomoćniku načelnika za graničnu policiju u Policijskoj postaji Umag – Umago s Ispostavom Buje – Buie i podpredsjedniku IPA-e Regionalnog kluba Istra Bobanu Robertu Pauloviću. Naš dragi kolega ima dugogodišnji staž u obavljanju poslova granične policije,  te je upravo zahvaljujući njegovoj predanosti i trudu  Policijska uprava istarska osigurala da turisti stignu na svoja odredišta sigurno i bez većih čekanja na granici. Organizator je istaknuo kako je želja nagraditi vrijedne djelatnike koji su svoj posao radili kvalitetno, predano i na najbolji mogući način te su u konačnici značajno doprinijeli uspješnoj turističkoj sezoni, a ove godine takvu osobu prepoznali su u našem policijskom službeniku.
Čestitamo našem dragom članu na uručenom priznanju !

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Već tradicionalno, s prvim danima jeseni 1.listopada 2022. godine, u spomen na kolegu Adrijana Legovića, koji nas je nažalost pre rano napustio, održao se 6. Memorijal Adrijano Legović.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Na području Valbandona i Štinjana danas je održana druga memorijalna utrka posvećena policijskom službeniku Ivanu Todoriću, koji je prije četiri godine tragično stradao u prometnoj nesreći.

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se