Napisao/la  2016-06-28

POSJET AQUILE TRICOLORI

(0 glasova)

Na poziv IPA Istra, u posjet je došla delegacija motorističkog kluba »Aquile tricolori« iz Rima (Italija).

Djelatnici talijanske državne policije, koje je predvodio Predsjednik kluba, Pino Del Pico, a treba napomenuti da su svi članovi delegacije ujedno i vlasnici motocikala marke »Harley Davidson«.  »Aquile tricolori« su sa svojim motociklima u Poreč stigli 14. lipnja i dočekani su od strane članova IPA Istra na motociklima, kao i prijateljima IPA Istra . Po smještaju u apartmane druženje se nastavilo u znaku dobrodošlice, večerom svih sudionika.  Ujutro narednog dana uživalo se u obilasku grada Poreča i njegovih znamenitosti, od kojih je  neizbježna Eufrazijeva bazilika, a nadalje i praktički cijela Istra do Pule, Labina, Plomina. Nakon vožnje po cestama Istre svi smo se uputili u mjesto Brajkovići na mjesno groblje i odali počast te položili spomen ploču na počivalištu našeg dragog prijatelja Rina Putina. Nastavak dana, također je upotpunjen obilaskom Istre motociklima do Motovuna , te na koncu i mjesta Livade.
Narednog dana su Aquile imale i slobodan dan za uživanje u moru i zabavu u vodenim sportovima, a predvečerje je završeno sa karting utrkom. Predzadnjeg dana boravka zajednički smo se uputili na skup Harley Davidson u Portorožu i uživali u mnoštvu prekrasnim motocikala.  Zadnjeg dana u jutarnjim satima oprostili smo se od naših prijatelja »Aquile tricolori« koja se zaputila u smjeru Italije uz obećanje o nastavku suradnje i posjeta koje će se uz obostrano zadovoljstvo nastaviti i u budućnosti.

Pročitano 2790 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se