Napisao/la  2021-07-23

5. MEMORIJAL ADRIJANO LEGOVIĆ

(0 glasova)

Regionalni klub IPA Istra u godišnjem programu rada za 2021 planira organizirati ribolovno natjecanje pod nazivom “5. Memorijal Adrijano Legović” u spomen na preminulog policijskog službenika PU Istarske i člana kluba IPA Istra.

Obzirom na pandemiju Korona virusa ove godine, te trenutnom situacijom sa mjerama donešenim od Nacionalnog stožera civilne zaštite na suzbijanju širenja istog , planira se natjecanje u ribolovu uz poštivanje svih mjera. Termin održavanja natjecanja je 02.10.2021 godine na barama Cerovlje pored Pazina ( kao i u prethodnim natjecanjima ), a za natjecatelje je osiguran jedan obrok i piće. Kotizacija iznosi 150,00 kn po ekipi, natjecanje je ekipnog karaktera (3 člana), slijedi raspis sa programom natjecanja. Zainteresirane članove molimo da prijave dolazak svojih ekipa na mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 20.09.2021 Kako bismo pravovremeno mogli provesti cijelu organizaciju sukladno smjernicama.
U slučaju da ne bude zainteresiranih ili epidemiološka situacija ne bude dozvoljavala održavanje natjecanja isto će biti otkazano a svi prijavljeni biti će upoznati putem web stranice ipa-istra.hr, te društvenim mrežama.

Pročitano 483 puta

socialshare

share on facebook share on linkedin share on pinterest share on youtube share on twitter share on tumblr share on soceity6

ipa istra

SERVO PER AMIKECO

Pridružite se

Ako još niste član IPA, ovo je idealna prigoda. Stupite u kontakt s nama i postanite član.

Pridruži se